fbpx

Canoraman ICT-palvelut

Olemme asiakaslähtöisesti palveleva ICT-palvelujen kokonaistoimittaja. Meiltä löydät markkinoiden parhaat ratkaisut aina konesalipalveluista tablet-tietokoneisiin vuosikymmenien asiantuntemuksella.

Verkkopalvelu
Canoraman verkkopalvelut sisältävät kaikki yritysten tietoverkkoihin liittyvät toiminnot. Pystyt jättämään tietoliikenneverkkosi toimintavarmuuden Canoraman vastuulle ja voit keskittyä liiketoimintaasi ilman huolta verkko-ongelmista.

Lue lisää

Tietoturva
Canoraman asiantuntijat rakentavat asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen ympäristön, tietoturvallisen viestinnän ja kirjautumisen.

Lue lisää

Konesali
Canoraman konesalipalvelu tarjoaa varman ja vaivattoman ratkaisun, jolloin voit rauhassa keskittyä omaan toimintaasi. Konesalimme sijaitsee Suomessa ja täyttää viestintäviraston vaatimukset.

Lue lisää

Varmistus
Canoraman varmistuspalvelulla turvataan tiedot niin virtuaalisista kuin fyysisistä ympäristöistä. Tiedot tallennetaan paikallisen varmistuksen lisäksi Canoraman pilveen asiakkaan niin halutessa.

Lue lisää

Esitystekniikka
Canoraman kokousratkaisuilla rakennat yrityksesi tarpeita vastaavan audiovisuaalisen viestintäympäristön.

Lue lisää

Service Desk

Service Deskin kautta voi lähestyä missä tahansa tietotekniikkaan, Canoramaan tai asiakkuuteen liittyvissä asioissa.

Lue lisää

Pilvipalvelut
Canoraman pilvipalveluiden avulla yrityksen tuottavuus lisääntyy, kun työntekijöillä on käytössä työn tekemiseen parhaiten soveltuvat modernit työkalut.

Lue lisää

Laitehallinta
Canoraman työasemien hallintapalvelu mahdollistaa automaattiset ja keskitetyt sovellus- ja käyttöjärjestelmäasennukset yrityksen työasemiin.

Lue lisää

ICT-ulkoistus

Canoraman ICT-ulkoistuspalvelu ProCare parantaa yrityksenne kustannustehokkuutta vähentäen ICT:hen kohdistuvia riskejä.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja?

Lataa maksuton opas yrityksen ICT:n ylläpidosta ja kehittämisestä. Kerromme oppaassa konkreettisten esimerkkien avulla, miten IT voidaan valjastaa uusien palveluiden ja tehokkaampien liiketoimintaprosessien tueksi.

  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama