fbpx

Konesali

Canoramalta konesalien kapasiteettipalvelut: ammattimaisesti ja tietoturvallisesti Suomesta.

Kapasiteetti suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja Canoraman asiantuntijoiden kanssa vastaamaan organisaation tarpeita ja vaatimuksia. Konesalipalvelumme tarjoaa varman ja vaivattoman ratkaisun, jolloin asiakas voi rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaansa. Konesalimme sijaitsee Suomessa ja täyttää viestintäviraston vaatimukset.

 

Miksi kapasiteettia palveluna?

  • Kapasiteettipalvelu tarjoaa korkeaa käytettävyyttä ja automatisoidun hallinnan.
  • Jotta saavutat turvallisen ja toimintavarman ympäristön, kapasitettipalvelumme koostuu kahdennetusta verkosta ja sähkönsyötöstä sekä korkeasta tietoturvasta.
  • Helppo budjetointi kuukausimaksulla.
  • Omien ylläpitoresurssien vapauttaminen.
  • Palvelumme skaalautuu tarpeesi mukaan.
  • Paikallinen tukipalvelumme auttaa tarpeen tullen.
Räätälöidyt ratkaisut

Tietoturvallinen kapasiteettipalvelumme skaalautuu asiakkaan liiketoiminnan tarpeen mukaan. Valittavissa on kaikki tuetut Windows- ja Linux-järjestelmät. Olemme toteuttaneet niin isoja kuin pieniäkin ympäristöjä. Kerro meille tarpeesi, niin me toteutamme sen.

Tietoturvallinen ympäristö

Palvelinkeskuksemme on varustettu kulunvalvonta-, videovalvonta ja murtohälytysjärjestelmillä sekä viruksentorjuntaohjelmistoilla.
Vain nimetyillä Canoraman henkilöillä on pääsy palvelinkeskukseen.

Helppo lisensointi

MS SPLA -vuokralisensoinnin ansiosta käytössäsi on aina käyttöjärjestelmien/ohjelmistojen uusimmat versiot. Sinun ei tarvitse itse pitää huolta lisensseistä, vaan Canoraman osaava tiimi huolehtii sopivimman ja edullisimman lisensointimallin.

Kattavat valvontapalvelut

Perustason valvonnan lisäksi on mahdollista rakentaa hyvinkin kattava virtuaalipalvelimen valvonta Canoraman valvontaohjelmistoa hyväksi käyttäen. Valvonnan kohteina voivat olla esimerkiksi virustorjunnan tila, vapaa levytilan määrä tai palvelimen resurssien käyttöaste aina sovellus- sekä palvelutasolle asti.

Nopea käyttöönotto

Yksittäiset virtuaalipalvelimet ovat käyttöönotettavissa nopealla aikataululla. Suurempien kokonaisuuksien käyttöönotto vaatii aina huolellisen ja etukäteen tehdyn suunnitelman. Suunnittelu ja käyttöönotto toteutetaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muokattava levytila

Levytila on mahdollista muokata tarpeen mukaan ja se skaalautuu yrityksesi toiminnan mukaisesti. Levyjärjestelmät mahdollistavat eri nopeuksiset levypinnat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Canoraman palvelu on vikasietoinen ja tiedostosi on aina varmuuskopioitu.

Monipuoliset varmistusratkaisut

Virtuaalipalvelimet varmistetaan erilliselle levyjärjestelmälle. Varmuuskopio mahdollistaa palautuksen yksittäisestä tiedostosta aina koko palvelimen täydelliseen palautukseen. Varmistusratkaisut ovat toteutettavissa myös asiakkaan tiloissa sijaitseville palvelimille sekä työasemille erillisenä palveluna.

Asiakaskohtainen palvelutaso

Konesalimme mahdollistaa korkean käytettävyyden ympäristöllesi. Asiakkaan kanssa sovitaan tarpeiden mukainen palvelutaso, joka voi sisältää palveluita yksinkertaisesta valvonnasta aina laajojen kokonaisuuksien ylläpitoon.