Konesali

Canoramalta konesalien kapasiteettipalvelut: ammattimaisesti ja tietoturvallisesti Suomesta.

Palvelimen kokoonpano ja kapasiteetti suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja Canoraman asiantuntijoiden kanssa vastaamaan asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Canoraman konesalipalvelu tarjoaa varman ja vaivattoman ratkaisun, jolloin asiakas voi rauhassa keskittyä omaan toimintaansa. Konesalimme sijaitsee Suomessa ja täyttää viestintäviraston vaatimukset.

 

Miksi palvelimet palveluna?

 • Palvelinvirtualisointi tarjoaa korkeaa käytettävyyttä sekä automatisoidun hallinnan
 • Turvallisuus ja toimintavarmuus, kahdennettu verkko ja sähkönsyöttö, palomuurit ja tietoturva
 • Helppo budjetointi
 • Omien ylläpitoresurssien vapauttaminen
 • Palvelun muokattavuus
 • Paikallinen tukipalvelu
Räätälöidyt ratkaisut

Canoraman kapasiteettipalvelu on muokattavissa vapaasti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valittavissa on kaikki tuetut Windows- ja Linux-järjestelmät. Olemme toteuttaneet niin isoja kuin pieniäkin ympäristöjä. Kerro meille tarpeesi, niin me toteutamme sen.

Tietoturvallinen ympäristö

Canoraman palvelinkeskus on varustettu kulunvalvonta-, videovalvonta ja murtohälytysjärjestelmillä sekä viruksentorjuntaohjelmistolla.
Vain nimetyillä Canoraman henkilöillä on pääsy palvelinkeskukseen. Palvelimet ovat aina palomuurin takana.

Helppo lisensointi

MS SPLA -vuokralisensoinnin ansiosta käytössäsi on aina käyttöjärjestelmien/ohjelmistojen uusimmat versiot. Sinun ei tarvitse itse pitää huolta lisensseistä, vaan Canoraman osaava tiimi huolehtii sopivimman ja edullisimman lisensointimallin.

Kattavat valvontapalvelut

Perustason valvonnan lisäksi on mahdollista rakentaa hyvinkin kattava virtuaalipalvelimen valvonta Canoraman valvontaohjelmistoa hyväksi käyttäen. Valvonnan kohteina voivat olla esimerkiksi virustorjunnan tila, vapaa levytilan määrä tai palvelimen resurssien käyttöaste aina sovellus- sekä palvelutasolle asti.

Nopea käyttöönotto

Yksittäiset palvelimet ovat käyttöönotettavissa hyvinkin nopealla aikataululla. Suurempien kokonaisuuksien käyttöönotto vaatii aina huolellisen, etukäteen tehdyn suunnittelun. Suunnittelu ja käyttöönotto toteutetaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muokattava levytila

Levytila on mahdollista muokata tarpeen mukaan, ja se skaalautuu yrityksesi toiminnan mukaisesti. Levyjärjestelmät mahdollistavat eri nopeuksiset levypinnat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Canoraman palvelu on vikasietoinen ja tiedostosi on aina varmuuskopioitu.

Monipuoliset varmistusratkaisut

Virtuaalipalvelimet varmistetaan erilliselle levyjärjestelmälle. Varmuuskopio mahdollistaa palautuksen yksittäisestä tiedostosta aina koko palvelimen täydelliseen palautukseen. Varmistusratkaisut on toteutettavissa myös asiakkaan tiloissa sijaitseville palvelimille sekä työasemille erillisenä palveluna.

Asiakaskohtainen palvelutaso

Canoraman konesali mahdollistaa korkean käytettävyyden ympäristöllesi. Asiakkaan kanssa sovitaan tarpeiden mukainen palvelutaso, joka voi sisältää palveluita yksinkertaisesta valvonnasta aina laajojen kokonaisuuksien ylläpitoon.

 • Canorama
 • Canorama
 • Canorama
 • Canorama
 • Canorama