fbpx

Tietoturva

Canoraman palvelu tuo mielenrauhaa tietoturva-asioihin.

Yksilölliset tietoturvaratkaisut toteutetaan palveluna yrityksen tietoturvasäännösten mukaisesti. Palveluihimme sisältyvät lisenssit ja niiden hallinta sekä jatkuva tietoturvatilan valvonta.

Tarjoamme asiakkaillemme päätelaitteen salauspalvelun, virustorjuntapalvelun, turvapostin sekä vahvan tunnistautumispalvelun sisäänkirjautuessa toimiston ulkopuolella.

Asiantuntijamme rakentavat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen ympäristön, tietoturvallisen viestinnän ja kirjautumisen.

Tietoturvallinen tuhoaminen

Tarjoamme organisaatioille tietoturvallisen tuhoamisen palvelun, toimitamme keräysastiat sekä turvaroskiksen tai -rullakon. Turvallisen tuhoamisen avulla poistat käytöstä muun muassa elektroniikkalaitteet, kovalevyt, arkistot, työvaatteet ja prototyypit.

Henkilötietojen käsittelyä koskeva tietosuoja-asetus velvoitteineen astui voimaan Suomessa 25.5.2018. Vanhentuneet henkilötietoja sisältävät dokumentit, tallennusvälineet ja arkistot on myös tuhottava turvallisesti.

Lue lisää tietoturvaoppaastamme

Tietoturvaoppaamme kokoaa yksiin kansiin yrityksen tietoturvan ja tietosuojan. Lataa maksuton opas ja lue, miten teidänkin yrityksen tietoturvaa voitaisiin kehittää yksinkertaisin ja kustannustehokkain askelin!


Opas tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen


  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama