fbpx

Varmistus

Liiketoimintasi jatkuvuus on turvattu, kun Canoraman asiantuntijat huolehtivat tietojärjestelmien varmistuksista ja palautuksista.

Yritystoiminnan muuttuessa varmistuspalvelumme skaalautuu saumattomasti, nopeasti, keskitetysti ja hallitusti toiminnalle sopivaksi. Tämä mahdollistaa optimaalisen ja kustannustehokkaan tavan tietojen varmistamiseen.

Canoraman varmistuspalvelu on optimaalinen ja kustannustehokas palvelu turvaamaan liiketoiminnan jatkuvuus.

Sinun ei tarvitse murehtia ovatko palvelimien ja työasemien tiedot turvassa tai varmistukset ajan tasalla. Palvelumme sisältää ohjelmistot lisensseineen sekä varmistusalustan ylläpidon ja valvonnan. Varmistuspalvelullamme turvaamme tiedot sekä virtuaalisista että fyysisistä ympäristöistä. Tiedot tallennetaan paikallisen varmistuksen lisäksi Canoraman pilveen asiakkaan niin halutessa. Tarjoamme työasemavarmistuksen sekä palvelinvarmistuksen joko paikallisena tai etävarmistuksena.

 

Suojaa yrityksesi kriittiset tiedot Microsoft Office 365:ssa

Tarjoamme automaattisen varmuuskopioinnin yrityksesi kriittiselle datalle. Välitön tiedon palautus, GDPR -yhteensopivuus, turva käyttäjän virheitä sekä haittaohjelmia vastaan.

Lue lisää varmuuskopioinnista ja testaa veloituksetta 14 päivän ajan.


  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama
  • Canorama