fbpx

Tulostaminen palveluna

Tehosta liiketoimintaasi Canoraman räätälöidyillä tulostamisen ratkaisuilla.

Tulevaisuuden ennustaminen on haastavaa, joten yritykset etsivät kumppaneikseen joustavia palveluntarjoajia. Canoraman tulostuspalvelut skaalautuvat yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Canoramalta saat kaikki tulostamiseen tarvittavat laitteet, niihin kuuluvan huollon sekä väritoimitukset. Voimme ottaa tarvittaessa vastuun koko laitekannasta ja niiden toiminnasta. Monimerkkiympäristöt voidaan myös liittää palveluumme. Asiakaslupauksemme mukaan haluamme vapauttaa asiakkaan resursseja sinne, minne ne kuuluvat, eli asiakkaan ydintoimintaan.

Tulostusympäristöä tulee voida säännöllisesti optimoida muuttuvien tarpeiden mukaan sekä varmistaa, että oikea teknologia on oikeassa käytössä. Haluamme olla mukana tukemassa yritysten tulevaisuuden strategiaa.

Canoraman verkkotulostuspalvelut

Miksi ostaa enää yksittäisiä tulostimia kun voit saada ne veloituksetta pelkällä ylläpitokustannuksella? Olisiko toiveenasi automaattiset väritoimitukset ja huolto?

Canoraman verkkotulostuspalvelu vapauttaa sinut ja yrityksesi yksittäisten laitteiden hallinnoinnista, väriaineiden tilaamiselta sekä pääomakuluilta.

Verkkotulostuspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan: väriaineiden hallintapalvelun ja automaattiset huoltokutsut. Kulusi pysyvät kurissa ja laitteiden käyttöikä pitenee.