fbpx

Haemme nyt vahvasti laajentuvan yrityksemme Ylivieskan toimipisteeseen asiakkuuspäällikköä

 

Sinulla on aito halu sekä kykyä toimia haastavissa ICT-alan asiakkuudenhallinnan tehtävissä. Onnistunut asiakaspalvelutyö ja asiakkaille toteutettavat korkealaatuiset ICT-alan asiantuntijaratkaisut tuovat Sinulle onnistumisen tunteita. Sisäsyntyinen halu palvella ja oikea asenne auttavat sinua menestymään työssäsi. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus sekä omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tietotekniikan ja tiedonhallinnan tuntemus ovat tehtävässäsi menestymisen edellytys.

Canoraman osaavassa tiimissä Sinulla on mahdollisuus kehittyä todelliseksi alasi huippuammattilaiseksi. Eduksi katsomme Kalajokilaakson alueen yritystuntemuksen ja olet aktiivinen verkostoituja. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn nopeasti kehittyvässä yrityksessä, jossa jokaisen työ vaikuttaa suoraan asiakkaiden ja yrityksen menestykseen.

Esittele ammattitaitosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla ”Asiakkuuspäällikkö Ylivieska” osoitteeseen hannu.immonen@canorama.fi

Hakuaika päättyy 31.7.2019. Työtehtävästä voit kysyä lisää 044 7655 205 tai hannu.immonen@canorama.fi, myyntijohtaja, Hannu Immonen. Ensisijainen yhteydenotto sähköpostitse.